Design tijdschrift
Design tijdschrift
Voertuig

Shark

Voertuig Shark is een conceptvoertuig dat Drag Force kan transformeren in een nuttige kracht om te kunnen vliegen. De ontwerpfilosofie van Shark is om eerst de Drag-kracht op te vangen en vervolgens, wanneer het voertuig van de grond wordt getild vanwege de luchtstroomweerstand, de luchtstroom door de gaten in zijn armen te laten stromen. Deze gaten gaan snel open en dicht en Shark kan zichzelf evenwichtiger houden.

Naam van het project : Shark, Naam van de ontwerper : Amin Einakian, Naam van de cliƫnt : Amin Einakian.

Shark Voertuig

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.