Design tijdschrift
Design tijdschrift
High-Tech Winkel

Cyfer

High-Tech Winkel De interieurs van winkelruimten in de toekomst en in het heden moeten zo worden ontworpen dat ze een plezierige winkelervaring bevorderen en zijn afgestemd op het type product dat wordt verkocht. Cyfer is een hi-tech winkel die is ontworpen op basis van de QR-code. Minimalistisch van aard komen de ontwerpelementen voor interieur en exterieur samen om een soepel stromende omgeving te vormen die de kracht van het in de toekomst verwachte product benadrukt, terwijl de perceptie niet wordt onderbroken door irrelevante obstructies die het genot verhogen en de wens tot interactie met de producten versterken.

Naam van het project : Cyfer, Naam van de ontwerper : Dalia Sadany, Naam van de cliƫnt : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer High-Tech Winkel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.