Design tijdschrift
Design tijdschrift
Officiële Winkel, Detailhandel

Real Madrid Official Store

Officiële Winkel, Detailhandel Het ontwerpconcept van de winkel is gebaseerd op een ervaring in het Santiago Bernabeu, gericht op de winkelervaring en het creëren van indruk. Het is een concept dat tegelijkertijd de club eert, prijst en vereeuwigt en stelt dat prestaties het resultaat zijn van talent, inzet, strijd, toewijding en vastberadenheid. Het project omvat conceptontwerp en commerciële implementatie, branding, verpakking, grafische lijn en industrieel meubeldesign.

Naam van het project : Real Madrid Official Store, Naam van de ontwerper : sanzpont [arquitectura], Naam van de cliënt : sanzpont [arquitectura].

Real Madrid Official Store Officiële Winkel, Detailhandel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.