Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huisstijl

Territoria Festival

Huisstijl De identiteit voor een 8e festival van hedendaagse kunst "Territoria". Het festival presenteert originele en experimentele werken van hedendaagse kunst in verschillende genres. De opdracht was om de identiteit van het festival te brandmerken en interesse te wekken bij de doelgroep, om een organisatiestructuur te creƫren die gemakkelijk aan te passen is aan nieuwe thema's. Het basisidee was de interpretatie van hedendaagse kunst als een ander perspectief op de wereld. Zo is de slogan "Kunst vanuit een ander perspectief" en de grafische realisatie ervan ontstaan.

Naam van het project : Territoria Festival, Naam van de ontwerper : Oxana Paley, Naam van de cliĆ«nt : Festival ā€˜Territoryā€™.

Territoria Festival Huisstijl

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.