Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kunstwerken

Arabic Calligraphy

Kunstwerken Dit zijn voorbeelden van een hedendaagse Arabische kalligrafiekunst beoefend door een Omaanse kunstenaar, Dr.Salman Alhajri, assistent-professor Kunst en Design aan de Sultan Qaboos University. Het verklaart de esthetische kenmerken van Arabische kalligrafie als een uniek icoon van islamitische kunst. Salman vestigde zijn praktijk, handmatig in Arabische kalligrafie als hoofdthema in 2006. In 2008 begon hij digitale en grafische technologieƫn te gebruiken, dwz grafische software (gebaseerd op vectoren) en Arabische scriptsoftware, zoals 'Kelk', sindsdien heeft Alhajri een unieke stijl ontwikkeld. in deze kunststroom.

Naam van het project : Arabic Calligraphy , Naam van de ontwerper : Salman Alhajri, Naam van de cliĆ«nt : Sultan Qaboos University, Rozna Muscat Gallery, Fatma's Gallery, Muscat, Ghalyaā€™s Musem of Modern Art, Dubai Community Theatre and Arts Centre (DUCTAC) .

Arabic Calligraphy  Kunstwerken

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.