Design tijdschrift
Design tijdschrift
Klok

Hamon

Klok Hamon is een klok gemaakt van plat en rond porselein en water. De wijzers van de klok draaien en laten het water elke seconde zachtjes roeren. Het gedrag van het wateroppervlak is een voortdurende overlap van de rimpelingen van vroeger tot nu. Het unieke van deze klok is om niet alleen de huidige tijd te laten zien, maar ook de accumulatie en verzwakking van de tijd die wordt aangegeven door het wateroppervlak dat elk moment verandert. Hamon is genoemd naar het Japanse woord 'hamon', wat rimpelingen betekent.

Naam van het project : Hamon, Naam van de ontwerper : Kensho Miyoshi, Naam van de cliƫnt : miyoshikensho.

Hamon Klok

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.