Design tijdschrift
Design tijdschrift
Vloerstoel

Fractal

Vloerstoel Geïnspireerd door origami, kijkt Fractal door plooien en plooien om een flexibel oppervlak te creëren dat zich snel en eenvoudig aanpast aan ons lichaam en onze activiteiten. Het is een vilten zitting met een vierkante vorm die geen verstevigingen of extra ondersteuning bevat, alleen met zijn technologie kan het ons lichaam ondersteunen tijdens het rusten. Het maakt veel gebruik mogelijk: als poef, zitje, chaise longue en omdat het een module is, kan het met anderen worden gemonteerd om veel verschillende kamerconfiguraties te creëren.

Naam van het project : Fractal, Naam van de ontwerper : Andrea Kac, Naam van de cliënt : KAC Taller de Diseño.

Fractal Vloerstoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.