Design tijdschrift
Design tijdschrift
Geventileerde Taatsdeur

JPDoor

Geventileerde Taatsdeur JPDoor is een gebruiksvriendelijke taatsdeur die samensmelt met het jaloezie-raamsysteem dat helpt om een ventilatiestroom te creëren en tegelijkertijd ruimte te besparen. Bij design draait alles om het aangaan van uitdagingen en ze op te lossen met individuele verkenning, technieken en geloof. Er is geen goed of fout in elk ontwerp, het is inderdaad erg subjectief. Geweldige ontwerpen voldoen echter aan de behoeften en vereisten van de eindgebruiker of hebben een grote impact op de gemeenschap. De wereld zit vol met verschillende ontwerpbenaderingen in elke hoek, dus geef niet op met verkennen, "blijf honger, blijf dwaas - Steve Job".

Naam van het project : JPDoor, Naam van de ontwerper : Jerome Thia, Naam van de cliënt : Exuidea Design.

JPDoor Geventileerde Taatsdeur

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.