Design tijdschrift
Design tijdschrift
Corporate Interior Branding

Wellness and DaySPA

Corporate Interior Branding Een Day spa-faciliteit die is ontworpen om de klant bij aankomst te stimuleren en een onmiddellijke transcendentie te ondersteunen van een dagelijkse stedelijke routine naar een ruimte van spirituele en fysieke verheffing. Het merkconcept is van toepassing op het parametrische volume van plafond en wanden, die net als natuurlijke grotopeningen natuurlijk daglicht doorlaten in het kantoor en de boekhoudkundige ruimtes erachter. De twee ontvangstmodules zijn verguld in koperen bladeren die lijken op twee gefacetteerde halfedelstenen. De ontwerpbenadering is een metafoor van innerlijke schoonheid die verfijning nodig heeft om onthuld te worden.

Naam van het project : Wellness and DaySPA, Naam van de ontwerper : Helen Brasinika, Naam van de cliƫnt : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Corporate Interior Branding

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.