Design tijdschrift
Design tijdschrift
Dubbele Wastafel

4Life

Dubbele Wastafel 4Life Dubbele wastafel neemt met zijn solide vorm en functioneel gebruik zijn plaats in badkamers in. De wastafel is ontworpen om de gebruiker de mogelijkheid te bieden om het product tegelijkertijd als enkele en dubbele wastafel te gebruiken. Bij gebruik van een enkele bak biedt het product een groot schapoppervlak; bij gebruik van dubbele wasbakken wordt de plank opgeheven en ontstaat er een nieuwe wasbak, waardoor de wasbak door twee personen tegelijk kan worden gebruikt. Door het schapaspect op te heffen, kan de plank die niet meer wordt gebruikt worden gebruikt als plank in badkamermeubels met montage-elementen die op verzoek worden geleverd.

Naam van het project : 4Life, Naam van de ontwerper : SEREL Seramic Factory, Naam van de cliƫnt : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Dubbele Wastafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.