Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wastafel

Serel Wave

Wastafel De SEREL Wave-wastafel vindt zijn plaats in moderne badkamers met zijn nominale lijnen, functionele oplossingen en indrukwekkende kwaliteit. SEREL Wave wastafel; terwijl het de huidige perceptie van dubbele wastafel verandert met zijn unieke komvorm, omvat het ook het gebruik van volwassene en kind samen met zijn esthetische vorm. Naast het gebruik als kinderbassin, biedt het een functie voor wassing en schoenpoets, die wordt gebruikt in de islamcultuur. De algemene benadering bij het ontwerpen van een wastafel is modernisme en functionalisme. Deze benadering beïnvloedt het ontwerp zo belangrijk.

Naam van het project : Serel Wave, Naam van de ontwerper : SEREL Seramic Factory, Naam van de cliënt : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave Wastafel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.