Design tijdschrift
Design tijdschrift
Elektrische Fiets

Silence

Elektrische Fiets Silence is een gloednieuwe fiets met bedieningsconcept. Het werd ontworpen om zijn eigen zintuig te hebben waar Karl H Studio 4 technologieƫn, radar, LED, detectoren en computer gebruikte. Stilte kan de huidige status aan elke rijder vertellen op basis van zijn eigen rijomstandigheden. Met vriendelijke groet, Karl Huang ontwierp Silence om een fiets te maken voor de slechthorende vrienden om hen te helpen buiten de gevaren te blijven. Zelfs als ze zich in een vreedzame wereld zonder enig geluid bevinden, hebben ze nog steeds het recht om onbelemmerd en veilig te rijden.

Naam van het project : Silence, Naam van de ontwerper : Yi-Sin Huang, Naam van de cliƫnt : Karl H Studio .

Silence Elektrische Fiets

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.