Design tijdschrift
Design tijdschrift
Composteerbare Verpakkingen

cellulose net tube

Composteerbare Verpakkingen Een vuilnisbelt ter grootte van Duitsland drijft in de Stille Oceaan. Het gebruik van verpakkingen die biologisch afbreekbaar zijn, beperkt niet alleen de afvoer van fossiele bronnen, maar zorgt er ook voor dat biologisch afbreekbare stoffen in de toeleveringsketen terechtkomen. Het Verpackungszentrum Graz heeft met succes een stap in deze richting gezet door buisvormige netten te ontwikkelen met composteerbare modale cellulosevezels uit het dunner worden van thuisbossen. De netten verschenen voor het eerst in de schappen van de supermarkt bij Rewe Oostenrijk in december 2012. Alleen al door Rewe kan 10 ton plastic worden bespaard door de verpakking van biologische aardappelen, uien en citrusfruit te veranderen.

Naam van het project : cellulose net tube , Naam van de ontwerper : Verpackungszentrum Graz, Naam van de cliënt : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Composteerbare Verpakkingen

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.