Design tijdschrift
Design tijdschrift
Salontafel

Fallen Bird

Salontafel Net als Immanuel Kant vertrek ik vanuit een esthetisch idee dat mijn werk zijn ziel geeft. Ik volg altijd mijn eigen weg: intuïtief, emotioneel en bewust betrokken bij een bepaald thema. Driehoeken in (E) beweging is een verhaal dat vertrekt vanuit een vaste geometrische vorm, een gelijkzijdige driehoek, de eerste die de steunpunten niet worden gesneden. Het distilleert verschillende vormen die zowel kunnen dienen als ontwerpen voor krukken, tafels etc. maar ook verwerkt kunnen worden tot abstracte geometrische entiteiten die functioneren als beeldende kunst.

Naam van het project : Fallen Bird, Naam van de ontwerper : Andr├ę Verroken, Naam van de cli├źnt : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird Salontafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.