Design tijdschrift
Design tijdschrift
Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike Zowel milieuvriendelijk als innovatief, de LECOMOTION E-trike is een driewieler met elektrische ondersteuning die is geïnspireerd op geneste winkelwagentjes. De LECOMOTION E-trikes zijn ontworpen om te werken als onderdeel van een urban bike sharing systeem. Ontworpen ook om in elkaar te nestelen in een lijn voor compacte opslag en om het verzamelen en verplaatsen in één keer te vergemakkelijken via een zwaaiende achterdeur en een afneembare slinger. Er wordt trapondersteuning geboden. Je kunt hem gebruiken als een normale fiets, met of zonder ondersteunende accu. Met de lading konden ook 2 kinderen of een volwassene worden vervoerd.

Naam van het project : Lecomotion, Naam van de ontwerper : Natacha Lesty, Naam van de cliënt : Lesty design.

Lecomotion Urban Electrik-Trike

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.