Design tijdschrift
Design tijdschrift
Toilet

Versus

Toilet Ons leven is een eindeloze zoektocht naar plezier en comfort. Ieder van ons probeert de beste balans te vinden tussen functionaliteit en design en als we willen dat het product zuinig is, wordt dat nog moeilijker. Met mijn dichtgekoppelde wc probeerde ik precies deze balans te vinden. Het combineert nieuwe benaderingen en technologieën om de efficiëntie te verhogen, water en materialen te besparen en tegelijkertijd zijn al deze goede dingen verborgen onder een gedurfd, monoliet en extravagant ontwerp.

Naam van het project : Versus, Naam van de ontwerper : Vasil Velchev, Naam van de cliënt : MAGMA graphics.

Versus Toilet

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.