Design tijdschrift
Design tijdschrift
Badkamermeubels

Valente

Badkamermeubels De badkamercollectie van Valente, geïnspireerd op de edelstenen van de natuur, biedt de luxe om uw badkamer te ontwerpen en de ruimte aan te passen met een scala aan beschikbare toepassingen. Omdat elke edelsteen in de natuur uniek is, hebben alle meubelelementen van de Valente-collectie verschillende maten en Het doel van deze elementen, ontworpen in verschillende maten en kleuren, is om hemelse schoonheid van de natuur in onze badkamers te brengen en om een ritme en dynamiek in de badkamers te brengen.

Naam van het project : Valente, Naam van de ontwerper : Isvea Eurasia, Naam van de cli├źnt : ISVEA.

 Valente Badkamermeubels

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.