Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bordspel

Boo!!

Bordspel Boe !! is een groot bordspel dat elke activiteit moet bevatten om een verjaardagsfeestje op te vrolijken, maar met een afschuwelijke blik. Het is ontworpen als een afbreekbare kleine doos die alle geesten van de wereld opsluit. In de kleine doos bevindt zich een enorme speelmat waar alle kinderen op het feest zich comfortabel kunnen verzamelen en spelen. De minimumleeftijd van de doelgroep is 6 jaar en ouder, Boo !! is ontworpen als een reeks trottoirs op een spookachtige weg die verschillende avonturen en de activiteitenzones herbergt.

Naam van het project : Boo!!, Naam van de ontwerper : G├╝lru Mutlu Tunca, Naam van de cli├źnt : 2GDESIGN.

Boo!! Bordspel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.