Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hangende Wc

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Hangende Wc Met de innovatieve toevoeging cleaRing verandert Isvea een gewoon toilet in B +, een veelzijdig toilet dat zowel in openbare toiletten als in privé-badkamers kan worden gebruikt. B + WC heeft een kleinere wandpan vergeleken met een gewoon toilet. Zijn ronde compacte vorm biedt een effectief ruimtegebruik. De nieuwe B + cleaRing WC heeft geen rand. Zonder verborgen rand betekent dit dat ziektekiemen zich nergens kunnen verbergen. Het hygiënische ontwerp van B + WC maakt het gemakkelijk om de kom schoon te maken, waardoor het waterverbruik wordt verminderd en de noodzaak om badkamerchemicaliën te gebruiken die schadelijk zijn voor het milieu.

Naam van het project : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Naam van de ontwerper : Isvea Eurasia, Naam van de cliënt : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Hangende Wc

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.