Design tijdschrift
Design tijdschrift
Digitaal Interactief Tijdschrift

DesignSoul Digital Magazine

Digitaal Interactief Tijdschrift Filli Boya Design Soul Magazine legt het belang van kleuren in ons leven op een andere en plezierige manier uit aan zijn lezers. De inhoud van Design Soul omvat een breed gebied van mode tot kunst; van decoratie tot persoonlijke verzorging; van sport tot techniek en zelfs van eten en drinken tot boeken. Naast bekende en interessante portretten, analyses, de nieuwste technologie en interviews, bevat het tijdschrift ook interessante inhoud, video's en muziek. Filli Boya Design Soul Magazine verschijnt elk kwartaal op iPad, iPhone en Android.

Naam van het project : DesignSoul Digital Magazine, Naam van de ontwerper : NGM Turkey, Naam van de cliƫnt : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Digitaal Interactief Tijdschrift

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.