Design tijdschrift
Design tijdschrift
Geschenkdoos

Jack Daniel's

Geschenkdoos Luxe geschenkdoos voor Jack Daniel's Tennessee Whiskey is niet alleen een gewone doos met een fles erin. Deze unieke pakketconstructie is ontwikkeld met het oog op een geweldig ontwerp, maar ook om tegelijkertijd veilig flessen te bezorgen. Dankzij grote open ramen kunnen we door de hele doos kijken. Licht dat rechtstreeks door de doos valt, benadrukt de oorspronkelijke kleur van de whisky en de zuiverheid van het product. Hoewel de twee zijden van de doos open zijn, is de torsiestijfheid uitstekend. De geschenkdoos is volledig gemaakt van karton en is volledig mat gelamineerd met hot stamping en embossing-elementen.

Naam van het project : Jack Daniel's, Naam van de ontwerper : Kantors Creative Club, Naam van de cliƫnt : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Geschenkdoos

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.