Design tijdschrift
Design tijdschrift
Individuele Huisthermostaat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuele Huisthermostaat De thermostaat voor smartphone heeft een minimalistisch, elegant ontwerp dat in strijd is met traditionele thermostaatontwerpen. De doorschijnende kubus verandert in een oogwenk van wit naar kleur. Het enige wat u hoeft te doen is een van de 5 verwisselbare kleurenfilms op de achterkant van het apparaat aanbrengen. Zacht en licht, de kleur geeft een delicaat vleugje originaliteit. Fysieke interacties worden tot een minimum beperkt. Met een simpele aanraking kan de temperatuur worden gewijzigd terwijl alle andere bedieningselementen vanaf de smartphone van de gebruiker worden gemaakt. Het E-ink scherm gekozen vanwege zijn ongeëvenaarde kwaliteit en minimaal energieverbruik.

Naam van het project : The Netatmo Thermostat for Smartphone, Naam van de ontwerper : Netatmo, Naam van de cliënt : Netatmo.

The Netatmo Thermostat for Smartphone Individuele Huisthermostaat

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.