Design tijdschrift
Design tijdschrift
Gemengd Gebruik

The Mall

Gemengd Gebruik The Mall is gelegen in de woestijn. Het ontwerpidee is gebaseerd op het ontbinden van het bouwprogramma om er een culturele en commerciële wijk van te maken, die de omgeving zal beïnvloeden. De stedelijke ruimtes die in het complex zijn geïntegreerd, zullen veel activiteiten huisvesten en de culturele interactie in het gebied verrijken. In plaats van zich te gedragen als een vrijstaand gesloten gebouw, ondersteunt het het straatleven in het hele gebied. De indeling van het complex, de oriëntatie van de gebouwen en de geveldetails zijn ontworpen om het meest effectieve gebruik van natuurlijke bronnen te ondersteunen.

Naam van het project : The Mall, Naam van de ontwerper : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Naam van de cliënt : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Gemengd Gebruik

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.