Design tijdschrift
Design tijdschrift
Typografie

Ila'l Amam Type Family

Typografie "Ila'l Amam" is een Arabische typefamilie die is ontwikkeld uit een mix van de eerste weergavetypen die ooit zijn gemaakt - Fat Faces, evenals vintage Iraanse Kufische scripts uit de 11e eeuw, die ze allemaal combineren tot een cursief / schuin formaat. "Ila'l Amam" bestaat uit displaysoorten die voor grootschalige doeleinden worden gebruikt, aangezien de letters sterk gestileerd zijn en gekenmerkt worden door een sterk contrast tussen dikke en dunne lijnen. De fascinatie achter een cursief / schuin lettertype kwam van het ontbreken van een in een Arabisch type, aangezien Arabisch vanaf het begin misschien werd overwogen om een puur cursief formaat te hebben.

Naam van het project : Ila'l Amam Type Family, Naam van de ontwerper : Sara Mansour, Naam van de cliënt : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family Typografie

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.