Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sculpturale Bank

Metric - Ganic

Sculpturale Bank Met Metric-Ganic onderzoekt Chen het idee van hoe beschaving kennis afdrukt en hoe mensen de aarde hebben gevormd om cultuur en geschiedenis te creƫren - door deze lens wordt de sculpturale bank verkend door de studie van natuurlijke en wiskundige patronen. Onderscheidend tussen anorganische en organische vormen, is het origami-uiterlijk van het hout een weergave van menselijke kennis op basis van wiskundige berekeningen, die contrasteert met de natuurlijke nerf van de witte eik die het bos en de aarde vertegenwoordigt.

Naam van het project : Metric - Ganic, Naam van de ontwerper : Webber (Ping-Chun) Chen, Naam van de cliƫnt : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Sculpturale Bank

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.