Design tijdschrift
Design tijdschrift
Led Parasol

NI

Led Parasol NI realiseert verwachtingen voor meubels op een manier dat het niet slechts één enkele functie dient. Door op innovatieve wijze een parasol en tuinfakkel op maat te combineren voor de luxemarkt, worden mensen van dag tot nacht tevredengesteld naast de ligstoelen of langs de rivier. Met de gepatenteerde vingergevoelige OTC (one-touch dimmer) kunnen gebruikers de helderheid van het 3-kanaals verlichtingssysteem op hun gemak afzonderlijk regelen. Door gebruik te maken van een 12V LED-driver met laag voltage die weinig warmte genereert, biedt NI een energiezuinige voeding voor een systeem met meer dan 2000 stuks 0,1W LED's.

Naam van het project : NI , Naam van de ontwerper : Terry Chow, Naam van de cliënt : FOXCAT.

NI  Led Parasol

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.