Design tijdschrift
Design tijdschrift
Slaapbank

Umea

Slaapbank De Umea is een zeer sexy, visueel lichtgewicht en elegante slaapbank voor maximaal drie zitplaatsen en twee slaapplaatsen. Hoewel de hardware het klassieke kliksysteem is, komt de echte innovatie hiervan door de sexy lijnen en contouren die dit een behoorlijk aantrekkelijk meubelstuk maken.

Naam van het project : Umea , Naam van de ontwerper : Claudio Sibille, Naam van de cliënt : M3.

Umea  Slaapbank

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.