Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bordspel

Orbits

Bordspel Orbits is een door de ruimte geïnspireerd bordspel dat tot doel heeft strategisch denken en hand-oog coördinatie te ontwikkelen. Het verbetert de logische, kinesthetische en ruimtelijke intelligentie. Het spel biedt eindeloze variatie aan combinaties. Orbits is geschikt voor 2-4 spelers en mensen van 8 jaar en ouder. Het doel van het spel is om alle baancurves te stabiliseren zonder ze met anderen in contact te brengen. De juiste beweging is om de curve boven of onder de vorige gestabiliseerde curve te passeren. In het geval dat een bocht contact maakt met een andere, gaat de beurt over naar de volgende speler. Plan uw strategie en neem geen contact op met de curven!

Naam van het project : Orbits, Naam van de ontwerper : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Naam van de cliënt : Orbits.

Orbits Bordspel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.