Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commercieel En Administratief

Sina Complex

Commercieel En Administratief In het plan begon het project zijn werk door een ademhalingslong die in contact stond met de open lucht en ook genoot van vegetatie voor luchtfilter en er werd geprobeerd om deze trend in de hele serie voort te zetten. Ook werden er op verschillende hoogtes plaatsen gevormd om de stad te bekijken. Deze plaatsen waren omgeven door schelpen (vegetatie en ontwerpen) en totaal biedt het een gefilterd beeld van deze elementen voor het publiek, zowel van binnen als van buiten, om de fysieke en visuele intensiteit van vervuiling te verminderen.

Naam van het project : Sina Complex, Naam van de ontwerper : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Naam van de cliënt : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Commercieel En Administratief

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.