Design tijdschrift
Design tijdschrift
Modulaire Bank

Cloche Sofa

Modulaire Bank De Cloche Sofa is een oeuvre dat een element van het stadsleven omzet in kunstvoorwerpen. Het kan worden gebruikt als sculptuur, sfeerlicht of als modulaire bank. Het vertegenwoordigt landschapsevolutie die gevestigde structurele normen en elementen van bouwmaterialen ontmantelt en een gevonden materiaal hergebruikt in een geavanceerd ontwerp, waarbij een gemeenschappelijk object wordt omgevormd tot een zinvol amalgaam. Dit stuk maakt gebruik van voorwerpen die hun oorspronkelijke gebruik hebben overleefd, werden weggegooid, teruggewonnen en gerenoveerd.

Naam van het project : Cloche Sofa, Naam van de ontwerper : Carlo Sampietro, Naam van de cliƫnt : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Modulaire Bank

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.