Design tijdschrift
Design tijdschrift
Logo-Ontwerp

Buckets of Love

Logo-Ontwerp Ontwerp voor een sociale onderneming in Phnom Penh (Alma Café) die de behoeftigen helpt via de campagne Buckets of Love. Door een klein bedrag te doneren, wordt een emmer met voedsel, olie en benodigdheden geschonken aan de behoeftige dorpelingen die het nodig hebben. Deel het geschenk van liefde. Hier was het idee eenvoudig, met de emmers vol grafische harten die liefde uitbeelden. Door het uit te gieten, betekent het dat de behoeftigen worden overgoten met de welverdiende liefde. De emmer heeft een lachend gezicht dat niet alleen de ontvanger verlicht, maar ook de afzender. Een klein gebaar van liefde gaat ver.

Naam van het project : Buckets of Love, Naam van de ontwerper : Lawrens Tan, Naam van de cliënt : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Logo-Ontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.