Design tijdschrift
Design tijdschrift
Datavisualisatie

Arab spring

Datavisualisatie Dit project was gebaseerd op de conflicten die plaatsvonden in Noord-Afrika in 2011. Gebeurtenissen waarvan de piek van activiteit plaatsvond in de lente en die "Arabische lente" werd genoemd. Project is een tijdlijn in spiraalstijl die markeerde als het begin en het einde van het conflict. En aan het einde van de conflictdata staan markeringen die de uitkomst van het conflict aangeven. Verzadiging van de lijn is het aantal slachtoffers van de revolutie. We kunnen dus het basale tijdspatroon van historische momenten observeren. De belangrijkste parameters bij het ontwikkelen van dergelijke gegevensvisualisatie moeten de eenvoud en structurering van de oorspronkelijke informatie zijn.

Naam van het project : Arab spring, Naam van de ontwerper : Kirill Khachaturov, Naam van de cliënt : RBC.

Arab spring Datavisualisatie

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.