Design tijdschrift
Design tijdschrift
Epinefrine-Injector

EpiShell

Epinefrine-Injector EpiShell is meer dan een medisch hulpmiddel in het dagelijkse leven van vervoerders, maar een vriendelijke levenshulp. Het is een gebruikersgerichte oplossing voor de epinefrine-injectordragers met de bedoeling om de angst van gebruikers om een injector te gebruiken te verminderen, om de patiënten eraan te herinneren deze dagelijks te dragen en om intuïtiever een injectie uit te voeren tijdens een noodgeval. Het beschikt over de geïntegreerde oplader voor mobiele telefoons, Bluetooth-verbinding, stembegeleiding en de verwisselbare buitenschaal. Via de bijbehorende app op de smartphone kunnen gebruikers eenvoudig de functies beheren, zoals IFU, Bluetooth-verbinding, Emergence-contact en Refill / Exp.

Naam van het project : EpiShell, Naam van de ontwerper : Hong Ying Guo, Naam van de cliënt : .

EpiShell Epinefrine-Injector

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.