Design tijdschrift
Design tijdschrift
Klok

Zeitgeist

Klok De klok weerspiegelt de tijdgeest, die wordt geassocieerd met slimme, technische en duurzame materialen. Het hightech oppervlak van het product wordt weergegeven door een semi-torus carbon body en tijdweergave (lichte gaten). Carbon vervangt het metalen onderdeel, als een overblijfsel uit het verleden en benadrukt het functiegedeelte van de klok. Het ontbreken van een centraal deel laat zien dat innovatieve LED-indicatie het klassieke klokmechanisme vervangt. Zachte achtergrondverlichting kan worden aangepast onder de favoriete kleur van de eigenaar en een lichtsensor bewaakt de lichtsterkte.

Naam van het project : Zeitgeist, Naam van de ontwerper : Dmitry Pogorelov, Naam van de cliënt : NCC Russia.

Zeitgeist Klok

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.