Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctionele Tafel

Bean Series 2

Multifunctionele Tafel Deze tafel is ontworpen door de ontwerpers van Bean Buro, Kenny Kinugasa-Tsui en Lorene Faure. Het project is geïnspireerd op de kronkelige vormen van French Curves en de puzzelpuzzels en dient als het centrale stuk in een vergaderruimte op kantoor. De algehele vorm zit vol met wiebelen, wat een dramatische afwijking is van de traditionele formele zakelijke vergadertafel. De drie delen van de tafel kunnen worden aangepast in verschillende algemene vormen om de zitopstellingen te variëren; de constante verandering zorgt voor een speelse sfeer voor het creatieve kantoor.

Naam van het project : Bean Series 2, Naam van de ontwerper : Bean Buro, Naam van de cliënt : Cheil .

Bean Series 2 Multifunctionele Tafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.