Design tijdschrift
Design tijdschrift
Downlight Lamp

Sky

Downlight Lamp Een armatuur die lijkt te zweven. Een slanke en lichte schijf werd enkele centimeters onder het plafond geïnstalleerd. Dit is het ontwerpconcept van Sky. Sky creëert een visueel effect waardoor het lijkt alsof het armatuur op 5 cm van het plafond hangt, waardoor deze armatuur een persoonlijke en andere stijl krijgt. Vanwege zijn hoge prestaties is Sky geschikt om te verlichten vanaf hoge plafonds. Door het strakke en pure ontwerp kan het echter worden beschouwd als een geweldige optie voor het verlichten van elk soort interieurontwerp dat een minimale aanraking wil overbrengen. Eindelijk, design en prestatie, samen.

Naam van het project : Sky, Naam van de ontwerper : Rubén Saldaña Acle, Naam van de cliënt : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Sky Downlight Lamp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.