Design tijdschrift
Design tijdschrift
Grafische Kunstcatalogus

Grafika ASP Krakow

Grafische Kunstcatalogus Jubileumalbum viert het 45-jarig bestaan van de Faculteit Grafische Kunsten aan de Academie voor Schone Kunsten in Krakau. Het bevat een breed spectrum van de hoogtepunten van de school: kunstwerken van docenten en studenten, archieffoto's, tijdlijnen van de werkgelegenheid van leraren, kaarten met gebouwen van de academie, index van afgestudeerden. Kwaliteiten: 3 verschillende onderdelen; 5 omslagen dubbelgevouwen als aktetassen met traditionele kartonnen prints; titels in kleur en reliƫf op omslagen die doen denken aan een metaalafdrukmatrix; opzettelijke drukfouten ontworpen; genaaide verlijmde band met een zichtbare rug bedekt met een buikband.

Naam van het project : Grafika ASP Krakow, Naam van de ontwerper : Aleksandra Toborowicz, Naam van de cliƫnt : Faculty of Graphic Arts at the Jan Matejko Academy of Fine Arts in Cracow.

Grafika ASP Krakow Grafische Kunstcatalogus

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.