Design tijdschrift
Design tijdschrift
Samengesteld Muziekinstrument

Celloridoo

Samengesteld Muziekinstrument Celloridoo is een nieuw muziekinstrument dat is samengesteld uit een strijkinstrument zoals een cello, en Didgeridoo, een Australisch eenvoudig blaasinstrument. Celloridoo als een akkoordofoon die door een strijkstok wordt gespeeld, wordt in kwinten gestemd, beginnend met A3, gevolgd door D3, G2 en vervolgens C2 als de laagste snaar. Het andere deel van het instrument als aerofoon is ingesteld op de C-toets die geschikt is voor vele soorten muziek. Dit deel wordt gespeeld met continu trillende lippen om de drone te produceren terwijl je een speciale ademhalingstechniek gebruikt die circulaire ademhaling wordt genoemd.

Naam van het project : Celloridoo, Naam van de ontwerper : Aidin Ardjomandi, Naam van de cliƫnt : Aylin Design.

Celloridoo Samengesteld Muziekinstrument

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.