Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stadsverlichting

Herno

Stadsverlichting De uitdaging van dit project is om stadsverlichting te ontwerpen die is afgestemd op de omgeving van Teheran en aantrekkelijk is voor de burger. Deze lamp is geïnspireerd op de Azadi-toren: het belangrijkste symbool van Teheran. Dit product is ontworpen om de omgeving en mensen te verlichten met warme lichtuitstraling en om een vriendelijke sfeer te creëren met verschillende kleuren.

Naam van het project : Herno, Naam van de ontwerper : Mohsen Noroozi, Naam van de cliënt : egg plus.

Herno Stadsverlichting

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.