Design tijdschrift
Design tijdschrift
Boetiekhotel

108T Playhouse

Boetiekhotel 108T Playhouse is een boetiekhotel dat een kijkje biedt in de manier van leven in Singapore. Doorspekt met speelse ontwerpelementen die de zintuigen prikkelen, kunnen gasten meer te weten komen over het erfgoed, de geschiedenis en de cultuur van Singapore. Een authentieke ervaring wacht op hen, want de suites zijn ontworpen om in te leven, niet alleen om de nacht door te brengen. 108T Playhouse is een bestemming op zich en verwelkomt gasten om op zijn terrein te blijven hangen en te ervaren hoe het is om allemaal op één plek te wonen, werken en spelen - een fenomeen dat steeds vaker voorkomt in het landschaarste Singapore.

Naam van het project : 108T Playhouse, Naam van de ontwerper : Constance D. Tew, Naam van de cliënt : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Boetiekhotel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.