Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verpakking Voor Een Limited Edition T-Shirt

Sneaker Freaker

Verpakking Voor Een Limited Edition T-Shirt Geïnspireerd door pizzadozen. De taak voor eskju was om een gelimiteerd T-shirt te bedrukken met een illustratie die oorspronkelijk was gemaakt voor het Duitse schoenenblad Sneaker Freaker. Het pakket moest betaalbaar maar stoer, handgemaakt en milieuvriendelijk zijn met een persoonlijk gevoel. Ze kochten wat kartonnen dozen, het soort dat overal op internet verkrijgbaar is, en ontwierpen het oppervlak met veranderende toonwaarden en intens rode kleur om de kracht van het logo te vergroten. De combinatie van analoge technieken met moderne typografie en illustraties leidt de weg naar die unieke look.

Naam van het project : Sneaker Freaker, Naam van de ontwerper : eskju ┬Ě Bretz & Jung, Naam van de cli├źnt : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker Verpakking Voor Een Limited Edition T-Shirt

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.