Design tijdschrift
Design tijdschrift
Creditcard Loyaliteitsprogramma

Education Currency

Creditcard Loyaliteitsprogramma Dit is een loyaliteitsprogramma voor bankkaarten van een co-brand dat wordt gesponsord door de bank van de uitgever en de onderwijsinstelling van een partner die beloningen geeft in de vorm van rechten op leeruren die zich ophopen aan grotere eenheden die kredieturenrechten zijn die worden gegeven aan de kaarthouder met zijn uitgaven per kaart, opgebouwde kredieturenrechten zullen worden ingewisseld wanneer hij een opleiding volgt aan deze partneronderwijsinstelling. In ruil voor gegeven rechten op kredieturen, zal de bank met deze instelling afwikkelingsvergoedingen delen. Het doel van het project is om mensen financieel te ondersteunen om onderwijsdoelen en onderwijssector te bereiken.

Naam van het project : Education Currency, Naam van de ontwerper : Youssef Abdel Zaher, Naam van de cliƫnt : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency Creditcard Loyaliteitsprogramma

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.