Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sjaal

Sirin and Alkonost - the Keepers of life

Sjaal De originele compositie van traditionele Russische mythologische afbeeldingen, Sirin en Alkonost, is gedrukt op 100% zijden sjaals (zeefdruk, 11 kleuren). Sirin was begiftigd met magische kenmerken van beschermende aard, schoonheid en geluk. Alkonost is de Bird of Dawn die de wind en het weer beheerst. "Op de oceaanzee, op het eiland Buyan, staat een vochtige sterke eik." Van de twee vogels, die hun nest in de eik bouwden, begonnen ze een nieuw leven op aarde. De levensboom werd een symbool van leven, en , ter bescherming van de twee vogels, een symbool van goed, welzijn en gezinsgeluk.

Naam van het project : Sirin and Alkonost - the Keepers of life, Naam van de ontwerper : Ekaterina Ezhova, Naam van de cliƫnt : Katja Siegmar.

Sirin and Alkonost - the Keepers of life Sjaal

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.