Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

Tulpi-seat

Stoel Tulpi-design is een Nederlandse ontwerpstudio met een flair voor eigenzinnig, origineel en speels design voor binnen- en buitenomgevingen, met een grote focus op public design. Marco Manders verwierf internationale erkenning met zijn Tulpi-stoel. De opvallende Tulpi-zitting geeft kleur aan elke omgeving. Het is een ideale combinatie van design, ergonomie en duurzaamheid met een enorme funfactor! De Tulpi-stoel klapt automatisch in wanneer de inzittende opstaat, wat een schone en droge stoel voor de volgende gebruiker garandeert! Met 360 graden rotatie laat de Tulpi-stoel je je eigen uitzicht kiezen!

Naam van het project : Tulpi-seat, Naam van de ontwerper : Marco Manders, Naam van de cliƫnt : Tulpi BV.

Tulpi-seat Stoel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.