Design tijdschrift
Design tijdschrift
Clubtafel

Strech.me

Clubtafel Strech.me club & salontafel is een antwoord op de vraag naar multifunctioneel meubelstuk in de moderne woning. De gebruiker wordt aangemoedigd om verschillende combinaties te maken die de huidige vorm en functie bepalen. In ingeschoven toestand bespaart het ruimte, terwijl de schuiftafelverlenging links en rechts zonder metalen onderdeel of extra mechanismen mogelijk is - van 80 tot 150 cm. Twee uitschuifbare elementen kunnen volledig uit de hoofdstructuur worden verwijderd en opnieuw worden gerangschikt, zodat ze onafhankelijk dienen als veelzijdige ruimtelijke elementen: bank, extra tafel, vaas / kiosk of nachtkastje.

Naam van het project : Strech.me, Naam van de ontwerper : Ivana Cvetkovic Lakos, Naam van de cliƫnt : ICE STUDIO d.o.o..

Strech.me Clubtafel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.