Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ladekast

Labyrinth

Ladekast Labyrinth van ArteNemus is een ladekast waarvan de architectonische uitstraling wordt benadrukt door het meanderende pad van het fineer, dat doet denken aan straten in een stad. Het opmerkelijke concept en het mechanisme van de lades vullen de ingetogen contouren aan. De contrasterende kleuren van het fineer van esdoorn en zwart ebbenhout en het hoogwaardige vakmanschap onderstrepen de exclusieve uitstraling van Labyrinth.

Naam van het project : Labyrinth, Naam van de ontwerper : Eckhard Beger, Naam van de cliƫnt : ArteNemus.

Labyrinth Ladekast

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.