Design tijdschrift
Design tijdschrift
Salontafel

oiiio

Salontafel "OIIIO" is een modern bi-functioneel meubelstuk (salontafel + mogelijkheid van interieurs door de tafels in het systeem te plaatsen) ontworpen door de Poolse ontwerper Wojciech Morsztyn. De technologie van het wisselen van de tafel met individuele elementen geeft de indruk alsof deze uit één stuk hout is gemaakt, wat het een uniek gevoel geeft. In een reeks tafels verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: natuurlijke houtkleur, zwart, wit.

Naam van het project : oiiio, Naam van de ontwerper : Wojciech Morsztyn, Naam van de cliënt : WM Design.

oiiio Salontafel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.