Design tijdschrift
Design tijdschrift
Spotlight

Thor

Spotlight Thor is een LED-spot, ontworpen door Ruben Saldana, met een zeer hoge flux (tot 4.700Lm), een verbruik van slechts 27W tot 38W (afhankelijk van het model), en een ontwerp met optimaal thermisch beheer dat alleen gebruik maakt van passieve dissipatie. Hierdoor onderscheidt Thor zich als een uniek product in de markt. Thor heeft binnen zijn klasse compacte afmetingen doordat de driver in de armatuurarm is geïntegreerd. De stabiliteit van het zwaartepunt stelt ons in staat om zoveel Thor's te installeren als we willen zonder dat de baan kantelt. Thor is een LED-spot die ideaal is voor omgevingen met een sterke behoefte aan lichtstroom.

Naam van het project : Thor, Naam van de ontwerper : Rub├ęn Salda├▒a Acle, Naam van de cli├źnt : Rub├ęn Salda├▒a - Arkoslight.

Thor Spotlight

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.