Design tijdschrift
Design tijdschrift
Woonhuis

Monochromatic Space

Woonhuis De Monochromatische Ruimte is een huis voor het gezin en het project ging over het transformeren van de leefruimte op het gehele maaiveld om de specifieke behoeften van de nieuwe eigenaren op te nemen. Het moet vriendelijk zijn voor ouderen; een eigentijds interieur hebben; ruime verborgen opslagruimtes; en het ontwerp moet worden opgenomen om oud meubilair te hergebruiken. Summerhaus D'zign werd aangesteld als adviseurs voor interieurontwerp die een functionele ruimte creƫerden voor het dagelijks leven.

Naam van het project : Monochromatic Space, Naam van de ontwerper : Summerhaus D'zign Pte Ltd, Naam van de cliƫnt : Summerhaus D'zign Pte Ltd.

Monochromatic Space Woonhuis

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.