Design tijdschrift
Design tijdschrift
Klok

Pin

Klok Het begon allemaal met een eenvoudig spel in een creativiteitsklas: het onderwerp was "klok". Zo zijn verschillende wandklokken, zowel digitaal als analoog, beoordeeld en onderzocht. Het oorspronkelijke idee is ontstaan door het minst significante deel van de klokken, de pin waaraan de klokken meestal hangen. Dit type klok heeft een cilindrische paal waarop drie projectoren zijn geïnstalleerd. Deze projectoren maken de drie bestaande handvatten identiek aan die van de gewone analoge klokken. Ze projecteren echter ook cijfers.

Naam van het project : Pin, Naam van de ontwerper : Alireza Asadi, Naam van de cli├źnt : AR.A.

Pin Klok

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.